Ginza Lines

Installatie Roomdivider + Wall Mounts

€65,00

Choose from:

Op voorraad Levertijd 10 werkdagen
Verplichte velden:
    Betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
    Wooninspiratie Studio, persoonlijke service
    PauwStijl Club Shoptegoed bij elke aankoop!
    Gratis bezorging NL|BE vanaf €75,-
    14 (PS Club 21-30) dagen niet goed, geld terug
    Klanten waarderen ons met een 9,1
    Do you have a question about this product?

    Do you have a question about this product?

    Our employee is happy to help you find the right product

    BeschrijvingInstallatie Roomdivider + Wall Mounts

    De Ginza Lines Roomdividers bieden twee verschillende installatiemogelijkheden, afhankelijk van de plaatsingsvoorkeuren en de beschikbare ruimte:

    1. Installatie met Stelvoetjes (inclusief):

    Deze installatieoptie is ideaal voor klanten die hun roomdivider flexibel willen plaatsen zonder de muur te beschadigen. De stelvoetjes zijn eenvoudig te monteren en bieden een stabiele basis voor de roomdivider. De installatie duurt slechts 15-20 minuten per roomdivider en is geschikt voor situaties waarin geen permanente bevestiging aan de muur nodig is. Dit is een populaire keuze voor mensen die hun interieur regelmatig willen aanpassen of de roomdivider willen verplaatsen.

    2. Installatie met Wallmount (apart verkrijgbaar):

    Voor een meer permanente oplossing biedt Ginza Lines de installatie met Wallmount, waarbij de roomdivider stevig aan de muur wordt bevestigd. Deze optie is geschikt voor hogere plafonds en geeft een strakke, minimalistische look doordat de roomdivider vast gemonteerd is. De installatie duurt ongeveer 30 minuten per roomdivider en is perfect voor wie op zoek is naar een duurzame en stabiele oplossing. Deze optie is bijzonder geschikt voor ruimtes waar de roomdivider voor een langere tijd op dezelfde plek blijft staan. Let op: voor deze installatie zijn aparte Wallmounts vereist!

    Beide installatiemethoden worden uitgevoerd door professionals en bieden flexibiliteit afhankelijk van de behoeften van de klant.

    Persoonlijk advies nodig? Ons vriendelijke team helpt je graag!Klantenservice:
    1711 klanten waarderen ons met een 9.1 bij Webwinkel-keurmerk